CryptoLux

Cryptolux este o platformă de tranzactionare care permite utilizatorilor să trimită cu ușurință plăți, să investească foarte usor si variat . Aplicația oferă o varietate de modalități interesante de a vă mări banii. De exemplu, există o opțiune separată de tranzacționare și opțiuni de investiții fixe. Tranzactionarea cryptomonedelor, vînzarea, cumpărarea v-a fi în mod fundamental simplificată de Cryptolux. Cryptolux oferă o platformă de tranzacționare cuprinzătoare, în care utilizatorii au multe opțiuni pentru a-și investi banii. Se pune accentul pe intimitate și independență față de influențele și reglementările statului. Cryptolux dorește să creeze o cameră de tranzacționare în care utilizatorii să dispună liber de capitalul lor.

Achiziționarea și vânzarea cryptomonedelor este mult simplificată de platformă.

Prin intermediul rețelei Cryptolux, orice cripto-valută poate fi trimisă altor utilizatori. În timpul transferului, respectivele valute crypto sunt convertite în jetonul Cryptolux (CLX) și apoi schimbate înapoi. Datorită vitezei extrem de rapide de tranzacționare a simbolului CLX, riscul de volatilitate este redus semnificativ și reglementările locale ale statelor respective pot fi ocolite. Astfel, trimiterea de bani rudelor și prietenilor în străinătate este eficientă din punct de vedere al costurilor și eficientă.

Platforma oferă, de asemenea, mai multe oportunități de investiții pentru investitori. Prin caracteristica Cryptotrading, investitorii pot avea investiția gestionată de un bot de tranzacționare, care, atunci când este cotat la un nivel ridicat, poate genera pe deplin automat până la 45% randament pe lună. Investitorul nu trebuie să se ocupe de situația actuală a pieței și se bucură de o creștere simplă și mai sigură a capitalului.

Investitorii au, de asemenea, posibilitatea de a obține o rată anuală de până la 6% prin simpla menținere a simbolurilor CLX (Staken). Acest lucru funcționează prin intermediul mecanismului de consens provizoriu de miză, în care plasarea validează automat tranzacțiile. Tot ce trebuie să faceți este să țineți jetoanele CLX în portofelul CLX al platformei. În plus, există un program affiliate pe mai multe niveluri, în care prin atragerea de noi utilizatori de prime plătite.

Platforma are, de asemenea, o zonă proprie de jocuri de noroc unde investitorii își pot pune norocul la încercare și au șansa de a câștiga în criptomonede. Pentru a integra mai mult cryptomonedele în viața de zi cu zi, Cryptolux oferă propriul card de debit. Acest card este acceptat în toată lumea și poate fi debitat prin interfața web cu jetoane CLX. Este deja posibil să vă conectați prin interfața web Cryptolux. În prezent, depozitele se pot face deja prin funcția Wallet. Alte caracteristici vor fi lansate treptat.

Platforma se bazează pe blocul Ethereum și sprijină contractele inteligente. Acest lucru oferă un grad deosebit de ridicat de transparență și securitate. Cryptolux oferă o varietate de oportunități de investiții interesante.

Website: Link